Köttfärspannkaka 6 points

4 portioner

Ugn 175 grader

2 ägg
2 dl vetemjöl
3 dl lättmjölk
1/2 tsk salt
1/2 vitpeppar
1/2 vitlökssalt
1 tsk flytande margarin

300 g köttfärs

1 gul lök

2 msk tomatpuré

2 msk riven ost, max 17%


Vispa ägg
Tillsätt mjöl och mjölk växelvis
Lägg bakplåtspapper i en långpanna och häll i smeten
Grädda den halvfärdig i ugnen ca 20 min
Bryn köttfärsen och löken
Rör i tomatpuré och kryddor
Bred färsen på pannkakan och strö över ost.
Ställ in i ugnen i ca 20 min


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0