Köttgryta med pressad potatis - 8 points/portion
500 gram Högrev
1 st Stor gul lök
1 st pressad vitlök
4 st Morötter
1 stor burk hela champinjoner
250 ml Milda mat extra
Knorrs kött&vin fond efter smak
5dl vatten
4 tsk flytande becel
Strimla köttet och hacka löken och morötterna
Stek först köttet och krydda, lägg i lök och morötter och pressa i vitlöken mot slutet
Häll i kött&vin-fonden efter smak
Häll i vattnet, låt puttra under lock i 30 min
Häll i Milda matextra och champinjonerna, låt puttra i ytterligare 15 min
Servera med pressad potatis och grönsaker
(Receptet är anpassat till 4 personer)
1 st Stor gul lök
1 st pressad vitlök
4 st Morötter
1 stor burk hela champinjoner
250 ml Milda mat extra
Knorrs kött&vin fond efter smak
5dl vatten
4 tsk flytande becel
Strimla köttet och hacka löken och morötterna
Stek först köttet och krydda, lägg i lök och morötter och pressa i vitlöken mot slutet
Häll i kött&vin-fonden efter smak
Häll i vattnet, låt puttra under lock i 30 min
Häll i Milda matextra och champinjonerna, låt puttra i ytterligare 15 min
Servera med pressad potatis och grönsaker
(Receptet är anpassat till 4 personer)
Kommentarer
Trackback