Köttgryta med pressad potatis - 8 points/portion

500 gram Högrev
1 st  Stor gul lök
1 st pressad vitlök
4 st Morötter
1 stor burk hela champinjoner
250 ml Milda mat extra
Knorrs kött&vin fond efter smak
5dl vatten
4 tsk flytande becel

Strimla köttet och hacka löken och morötterna

Stek först köttet och krydda, lägg i lök och morötter och pressa i vitlöken mot slutet

Häll i kött&vin-fonden efter smak

Häll i vattnet, låt puttra under lock i 30 min

Häll i Milda matextra och champinjonerna, låt puttra i ytterligare 15 min

Servera med pressad potatis och grönsaker

(Receptet är anpassat till 4 personer)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0